Tip
Kód: 61

Med pastový se zázvorem

150 Kč
Skladem

Pastový med a pikantní zázvor – skvělé spojení dvou zdravých, lahodných surovin, které nejen že dobře chutnají, ale také pomáhají naší imunitě v případě, že to potřebuje. Chuť slaďoučkého medu se vhodně doplňuje se zázvorem, výsledkem čehož je pikantní dobrota, kterou si můžeme přidat do čaje, do smoothie, nebo jen tak namazat na pečivo či rovnou uzobávat ze skleničky lžičkou.

Kategorie: Ochucené medy
Zdarma dárek při objednávce nad 2500,-
Zdarma dárek
při objednávce nad 2500,-
Domácí výroba zdravě a s láskou
Domácí výroba
zdravě a s láskou
Přírodní včelí med z hor Jeseníků
Přírodní včelí med
z hor Jeseníků
Medové klasiky i chutné speciality
Medové klasiky
i chutné speciality
Bez chemikálií pouze zdravě a chutně
Bez chemikálií
pouze zdravě a chutně

Tato vynikající, voňavá pochoutka je vyrobena jen a pouze ze dvou surovin: 98% kvalitního lahodného medu a 2% BIO zázvoru.

 

Květový med nám nosí naše včeličky. Máme štěstí, že bydlíme v oblasti Jeseníků, takže jsme obklopeni lány travnatých luk a voňavých lesních porostů. Včelky si tedy mohou vybrat, kam si zaletí nasbírat nektar, aby jejich med byl ten nejlepší a nejvoňavější široko daleko. Právě tento med je základem dobrůtky, do níž přidáváme další kvalitní suroviny.

 

Zázvor, který přidáváme do našeho pastového medu, je v BIO kvalitě a pochází z ekologického a udržitelného zemědělství. Je charakteristický svým svým silným, ale přesto příjemným aromatem, zlatou barvou a ostrou chutí, která Vás zahřeje. Obsahuje mnoho zdraví prospěšných vitamínů a minerálů, např. draslík, hořčík, mangan a vitamíny C a B6. Je účinným pomocníkem v boji proti nevolnosti a migréně, přispívá k normálnímu trávení a podporuje správnou hladinu krevního cukru.

 

Věděli jste, že

- zázvor je latinsky známý jako Zingiber officinale? Jedná se o kvetoucí rostlinu, která je blízkou příbuznou kurkumy a kardamomu.

- zázvor najdeme již v tradičním čínském léčitelství a používá se již tisíce let?

- má vysoký obsah vlákniny, a proto působí ve střevech jako prebiotikum?

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola